Vores lille filmprojekt

Vi har længe gået med ideen om at lave noget kreativt som en lille hobbyting ved siden af arbejde og de andre interesser. Vi kan ikke løfte låget helt for præcist hvad det bliver endnu da vi ikke selv ved det 100%, men I kan godt glæde jer. Mads har i længere tid taget billeder med sit kamera hvilket der kommer nogle fantastiske billeder ud af.

Efter have brugt lang tid på at lære de forskellige redigeringsprogrammer til fulde, som også gælder film, føler vi os klar til at komme i gang med vores filmprojekt. Uden at love for meget, idet det stadigvæk er på tegnebrættet, så vil det være noget hvor vi tager ud og viser naturen fra en anden vinkel og Danmark. Til det skal vi blandt andet bruge vores cykler og kroppe med tilhørende GoPro-kameraer. For at gøre det endnu mere spændende har vi fifflet med tanken om at anskaffe en såkaldt drone, som selv følger efter en. For dem som ikke kender til det helt, så skrev BT en artikel om konceptet som ser virkeligt godt ud. Vi har efterfølgende kigget lidt mere på Youtube og på hjemmesiden for dronen og må indrømme at det ser virkeligt fedt ud.

Vi forestiller os selv at tage ud og vise noget af den oversete natur i Danmark hvor vi selv filmer og får dronen til at gøre det samme så vi får så mange forskellige vinkler med som muligt for at give det bedste billede vi kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *