Velkommen til vores blog!

Hvis du læser dette er du stødt på vores hjemmeside, pkf-mjv.dk. Denne side med det lidt sjove navn er lavet af Per og Mads. Selve navnet på hjemmesiden er lavet ud fra vores fælles initialer ud fra vores navne, Per Knud Frederiksen og Mads Jacob Vestergaard.

Vi har lavet denne hjemmeside for at have en platform hvor vi kan skrive mere om vores fælles interesser og også indlemme venner og bekendte, samt andre der har interesse i hvad vi går og laver i vores forskellige jobs og sammen, hvor vi har en hel række fælles interesser.

Per arbejder til dagligt som revisor i et større dansk firma og er startet med dette ud fra flere interesser, som fx matematik og økonomi. Dette er ikke altid de mest spændende emner for den gængse befolkning, men vi håber på at kunne finde nogle indgangsvinkler der gør det hele lidt sjovere for jer læsere at følge med i. Mads er IT-eksperten og arbejder også til dagligt med IT. Her er det matematik og elektronik der trækker mest op, hvilket vi også håber på at kunne finde nogle interessante vinklinger til, så I får så meget ud af det som muligt.

Hvad der vil blive skrevet mest om vil dog være de interesser vi har til fælles. Vi er stadigvæk et par unge herrer som går op i alt hvad unge mænd går op i nu om dage og lidt mere til. Her vil vi komme ind på alt fra elektronik hvor der skal skrives om forskellige gadgets og andre projekter.

Der vil generelt blive skrevet om lidt om alt mellem himmel og jord. Vi håber selvfølgeligt at det er noget I kommer til at kunne lide og vil følge med i og vi tager selvfølgeligt imod ros og kritik hvis I har noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *