TV-opsæning og fodboldkiggeri

Som et rigtigt vennepar, så går vi op i at hjælpe hinanden når vi kan med alle verdens små og store projekter, ligegyldigt hvor dumme eller irriterende de er. Vi har dog lige været i gang med et af de projekter som alle mænd vil mene er af en sjove kaliber. Per har i længere tid trængt til at nyt tv, da det gamle for at sige det mildt havde overskredet sidste salgsdato for længe siden. Mads er med sine interesser for IT og elektronik også en der kender god til forskellige de forskellige tv man kan købe på markedet nu til dags og fandt derfor hurtigt et nyt tv frem til en fin pris der passer til Pers behov.

Følelsen af at pakke et nyt tv eller noget andet elektronik ud kan næsten aldrig overgås. Det er helt specielt, især når det er noget som et nyt tv. Vi fik hurtigt taget det gamle ned og skruet stativet det var på ned fra væggen. Da det nye tv var noget større end det gamle, var det også nødvendigt med et nyt vægophæng til at kunne klare de ekstra kilo. Det tog lidt tid at få boret de rette huller og trukket alle kablerne så det hele var på plads. Da det var på plads var det dog super nemt at få det nye tv sat op. Den sjove del, nemlig opsætningen, var der nærmest kamp om at få lov til at gennemføre. Det nye tv har et utal af smarte funktioner som giver et væld af ekstra muligheder. Derfor var det også lidt sjovere at sætte op og prøve af end et normalt tv hvor man nærmest kun har mulighed for at vælge sprog og scanne kanaler ind.

Vi fik prøvet alle de smarte funktioner igennem og det er et helt ny tv der er kommet på plads. Vi fik selvfølgeligt også scannet alle de normale tv-kanaler ind, hvilket var vigtigt i dag, da der var fodbold hele dagen som vi selvfølgeligt ikke ville undgå at se. Som betaling for hjælpen, diskede Per op med noget godt mad med tilhørende vin og øl, og så var der ellers fodbold i fjernsynet på programmet hele dagen.

Ud over at bære på selve fjernsynet, så var det ikke den mest fysisk udfordrende dag, hvor vi nærmest fik lavet så lidt som muligt og hvor det hele foregik fra sofaen. Det er dog også dejligt at have dage som dette engang imellem, hvor man ikke skal tænke på meget andet end hvad man skal spise og hvad resultaterne i de forskellige kampe er. Alt i alt en god dag, som vi forhåbentlig får mange flere af i den kommende fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *