Om Per og Mads

Dette er en omkring-side om os, Per og Mads, hvor I læsere kan få noget mere information om hvem vi egentlig er og hvorfor vi har lavet denne her hjemmeside. Vi er et vennepar, som har været igennem tykt og tyndt igennem mange år og har en del fælles interesser som vi ønsker at få ned på skrift og skrive mere om til dem som er interesserede. Pers fulde navn er Per Knud Frederiksen og er til daglig revisor i et støre danske selskab. Ud over arbejde, så går Per op elektronik, underholdning, spil, fodbold og motion.

Mads går til dagligt også under sit fulde navn, Mads Jacob Vestergaard og arbejder til dagligt med IT med en lang række forskellige projekter, som I også vil kunne komme til at læse mere om senere her på siden. Mads er som Per også interesseret i elektronik, både igennem arbejde men også på det personlige plan, hvor der tit afprøves nye gadgets og forsøges med nye emner inden for alle former for elektronik. Ud over elektronikken som fylder en del for Mads, så er underholdning og motion også nogle af de store emner som optager livet hos Mads.

Per og Knud kender oprindeligt hinanden fra barndommen, hvor begge voksede op i samme by. Dog var det først i gymnasiet at venskabet for alvor tog fat, hvor de endte i samme klasse og hurtigt indså at udover at være drøngode til matematik og engelsk, at de begge to havde en del fælles interesser uden for skolen. Vi fulgtes ad hele vejen igennem gymnasiet, hvor det blev til et væld af oplevelser. Dette første vi også til dels videre da vi arbejdede sammen og læste på samme universitet efter vi var færdige med gymnasiet.

Dette har først til et indtil videre langt og godt venskab, som vi håber på at kunne tage videre. Vi vil her på siden skrive lidt om vores fælles interesser men dog stadigvæk forskellige liv med arbejde og hvad vores håb og drømme for fremtiden er. Der vil være alt mellem himmel og jord og lidt mere til.